Slingor

Slingor kan göras på många olika sätt. Det finns olika typer av slingor, så kallade high lights och low lights (ljusa och mörka). Vill man ljusa upp sitt hår så är slingor ett väldigt vanligt och snyggt alternativ till helblondering eller helfärgning då det ger ett betydligt naturligare resultat.Man kan slinga hela håret med små, smala slingor, för att få ett jämnt och «naturligt» resultat, eller färga in tjocka slingor eller hela sjok för att få effektfulla skiftningar i håret. Man kan göra slingor i bara någon nyansskillnad eller ljusa upp eller mörka ner håret ganska drastiskt med slingor i skarp kontrastfärg.

De vanligaste slingorna är blonderade slingor och många falska blondiner går just och får sina hår slingade. Med slingor blir utväxten inte riktigt lika skarp som om man ljusar upp eller mörkar ner hela håret med blekning eller färg.

Har man blekt sitt hår och känner att det har blivit för enfärgat eller för ljust så är ett alternativ att lägga så kalla low lights, eller mörka slingor, för att dämpa det ljusa lite och skapa lite djup i färgen.

Vissa får naturligt ljusa slingor bara genom att vistas i solen, och förr brukade man rekommendera att spruta lite citronsaft i håret för att det skulle blekas naturligt. Idag är blonderingsspray ganska populärt, men ett varningens finger bör höjas då det inte finns någon mer oberäknelig produkt på marknaden än just denna. Det luriga med blonderingsspray är att man sprutar i kemiska medel i håret som sedan får sitta i tills nästa gång man tvättar håret. Efter bara en enda användning kan man bränna sönder hela håret. Det finns de som älskar blonderingsspray, och det är de tursamma användarna med väldigt resistent hårkvalité, men ur professionell synpunkt kan man aldrig någonsin rekommendera blonderingsspray. Det är en produkt som inte går att finna i salonger, vilket är ganska talande i sig.

Klippning
En bra klippning är viktigt för att upprätthålla en snygg frisyr.
Toning
Toning är ett färgalternativ för den som vill testa en ny hårfärg men inte riktigt vågar ta steget och färga håret permanent.
Hårförlängning
Hårförlängning blir allt vanligare och kallas ofta också extensions.
Bruduppsättning
Bröllopsdagen är för en kvinna ofta den dag i livet då hon vill vara som allra vackrast.
Slingor
Det finns olika typer av slingor, vVill man ljusa upp sitt hår så är slingor ett väldigt vanligt och snyggt alternativ
Färgning
Idag är vi många som färgar våra hår. Man kan efter en ganska kort behandling förändra hela sitt utseende och det är något som tilltalar oss i en värld där allting är i konstant förändring.
 
 

Blonderingsspray

 
Idag är blonderingsspray ganska populärt, men ett varningens finger bör höjas då det inte finns någon mer oberäknelig produkt på marknaden än just denna. Det luriga med blonderingsspray är att man sprutar i kemiska medel i håret som sedan får sitta i tills nästa gång man tvättar håret

Vaxa Mensvärk Parfyme Dreadlocks Eyeliner Copyright (c) 2008 Frissa.se Kontakta oss Oslo Thai Tjejresor